Interviu cu Satellites

Despre Satellites:

Satellites: Cosmin (lead vocal, guitar) si Chap (drums) sunt probabil cel mai misto proiect din zona de underground, din ultimii ani. Cu un stil fresh, divers si un sound foarte bine inchegat, baietii reusesc sa aduca ceva nou cu fiecare piesa. Au inceput sa faca muzica din pasiune. S-au apucat sa experimenteze din curiozitate. 

Pana sa ajunga in aceasta formula, fiecare a cantat prin alte proiecte ca: Schlitz (Cosmin) sau colaborari cu diferiti dj (Chap).

Satellites e un proiect de noise-pop cu influente si din alte zone, sub forma de duo, mai exact o ghitara si o toba. Un proiect care a implinit de curand 3 ani de activitate. Au sarbatorit aniversarea printr-un nou material discografic, si anume un nou EP "INHALE". Materialul ar putea fi un almanah al trupei, insumand soundul cu care trupa a inceput si o parte din noul sound cu veti fi tot mai familiari in urmatoarea perioada.

Ca si sound, Satellites nu a avut niciodata o directie prestabilita sau fixa. Lui Cosmin ii place foarte mult sa experimenteze si parte din sunetele care se nasc din joaca, devin piese. "Vin in sala de repetitii cu o idee, o structura sau o linie de ghitara pe care o punem la "fiert". De aici tot procesul este organic, se pune sare si piper dupa gust, pana ajungem intr'o forma finala. Poate inseram pe ici pe colo si parti mici de sampleuri. Cum va suna Satellites in viitor, nici noi nu o sa stim, soundul va ramane intotdeauna deschis si organic."

NERV feat Satellites:

Colaborarea cu cei de la Satellites a inceput in (2015). Noi ne regasim in muzica si viziunea lor despre arta si asta a fost principalul motiv pentru care le-am propus sa lucram impreuna. De ce poarta Satellites NERV?

"Am mai colaborat cu cei de la NERV in trecut cand activam in alte proiecte muzicale dar pana acum nu la fel de longeviv. Pe langa un parteneriat de succes, dealungul timpului ne-am apropiat si am dezvoltat o relatie personala foarte buna. E ceva mai special cand ai ocazia sa lucrezi cu oameni faini, unde nu exista neaparat o abordare business si se joaca totul cu cartile pe masa. "Uniforma" noastra curenta e conceputa de ei, pe langa calitatea materialelor, au avut rabdare la toate mofturile noastre. Momentan lucram impreuna la o "uniforma" noua – suntem entuziasmati sa vedem rezultatul final."

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/Satellitesofficial/
Youtube: https://www.youtube.com/user/officialSatellites

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!