Interviu cu Vladi Bojan

Despre Vladi:

Meet Vladi, rider-ul nostru super talentat din Cluj! Are 18 ani si a inceput sa se de ape skate de pe la 7. Pasiunea a venit in mod natural, fiind iubitor de sport inca de mic (tennis, innot, arte martiale, snowboard, escalada si multe altele) dar momentul in care a pasit pentru prima data intr-un skatepark a adus cu el revelatia: ca asta isi doreste cu adevarat sa faca. S-a antrenat mult, zilnic, ba chiar de 2 ori pe zi, din dorinta de a atinge performanta si iata ca rezultatele se vad din plin. CV-ul lui numara multe premii si participari la concursuri atat in tara cat si in afara.

Cel mai mult se antreneaza in skatepark, pentru ca acolo isi poate dezvolta cel mai bine trick-urile. Ca stil, ii place sa se dea liber, sa faca multe line-uri, sa lege cat mai multe trick-uri complicate. ii place viteza, inaltimea si pune un mare pret pe dezvoltarea stilului sau unic. E atras de adrenalina si suspansul pe care le ofera acest sport si considera ca el inseamna libertate, pentru ca desi extreme de complex, fiecare skater are un stil diferit.

Iubeste concursurile si pe viitor si-ar dori sa ajunga pro rider si sa faca o cariera din asta! Pentru Vladi, sa fii rider inseamna mai mult decat sportul in sine. E un mod de viata. inseamna sa dezvolti trick-uri noi si sa-ti depasesti constant limitele, setandu-ti noi bariere. Sa nu te dai batut niciodata!

Premii:

Gravity invaders 2 pro 2015 constanta
Burn save our spot 3 2012 sibiu
Transilvania rippers 1 cluj 2014
Urban masters 1 iasi 2015
Bastion sesh alba 1 2015
Lord of the line best line cluj 2015
Summer roll we tour 1 cluj 2013
Uman game of skate 2 cluj 2012
Rozelor skate cup 2 2015 cluj
Best trick rozelor area 52 event 2014
Ubb event cluj 2 2015
Baltic gamesc gdansk 11 2016
Graz Austria 21 2016

NERV feat Vladi Bojan:

Colaborarea a inceput in vara anului 2016, in urma unui concurs la Iasi. Noi ne-am dorit sa lucram cu el pentru ca ne-a placut la nebunie curajul si pasiunea lui pentru skate. Nu mai vorbim de faptul ca ne-a impresionat prin tehnica dezvoltata. De ce poarta Vladi NERV? Pentru ca se regaseste in stilul NERV, are atitudine si ambitie!

Social Media:

Instagram: https://www.instagram.com/vladibojan/

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!