Sticker Attack by NERV

Sticker Attack powered by NERV si sustinut de Printoteca este primul eveniment din Romania care pune
la un loc toate tipurile de creatie exprimata prin stickere. Expozitia se adreseaza atat ilustratorilor care
au ales sa isi printeze lucrarile pe diferite materiale adezive, cat si brandurilor sau organizatiilor care au
inclus stickerele in tehnicile lor de promovare sau marketing.

Orice ilustrator, graphic designer, pasionat de design, companie, trupa sau ONG care si-a pus designul pe stickere, poate trimite cateva mostre la magazinul Magazinul FUNRIDE - Piata Natiunile Unite nr. 3-5, Bloc C, Parter, Bucuresti, Romania. Toate lucrarile trimise vor fi expuse in cadrul evenimentului. Termentul limita pana cand pot fi trimise stickerele este 30 aprilie.

Sticker Attack se intampla pe 13 mai 2017 la Expirat, str. Constantin Istrati nr. 1, incepand cu ora 16:00 si continua cu un afterparty in Sala Compresoarelor provided by Worst and DJ Bully. Intrarea la expozitia ce va avea loc pe terasa este libera.

Expozitia isi propune sa adune la un loc creatii de la artisti cat mai diversi, atat din zona underground, cat si dintre cei cu o notorietate crescuta. Terasa din Expirat va gazdui panouri de expunere pe care vor fi lipite stickere trimise de cei care doresc sa se inscrie. De asemenea, participantii la eveniment vor avea ocazia sa ii cunoasca pe o parte dintre artistii care au expus. Iar pentru ca stickerele se inscriu, de cele mai multe ori, in categoria freebies, vor fi suficiente stickere de luat acasa pentru toata lumea.

Pentru ca multi dintre cei pasionati de grafica nu au resursele necesare sau nu stiu un furnizor de servicii de print, Printoteca va oferi 100 de seturi de stickere pentru primii 100 de ilustratori care trimit creatiile pana pe 30 aprilie la office@printoteca.ro. Intregul regulament al campaniei este disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului, iar actiunea este sponsorizata de catre furnizorii Geko si PIN.

Ulterior evenimentului Sticker Attack va aparea un album tiparit cu o parte dintre stickerele trimise. Acesta va include o descriere a evenimentului, cele mai apreciate designuri si numele autorilor. Albumul va fi trimis catre bibliotecile facultatilor de arta, hub-uri creative si catre diferiti promotori ai artei si culturii urbane.

Verifica evenimentul aici:
https://www.facebook.com/events/268649636915866

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!