Totul Despre Tehnologia Conrise™

Totul Despre Tehnologia Conrise™

Desi nu era trecut in horoscop, anul asta este cu siguranta unul al schimbarilor. Multe din cele pe care le-a adus pana acum au fost dificile si contrar asteptarilor tuturor, au reusit sa ne dea vietile complet peste cap. Dar in ciuda contextului actual, noi ramanem niste optimisti si speram ca si tu la fel. Partea plina a paharului este ca datorita acestui hiatus fortat, ne-am concentrat si mai mult din energia noastra inspre a crea si a reusi sa scoatem pe piata ceva fresh, de inalta calitate si adaptat nevoilor tale. Ei bine, iata...asa am hotarat sa ducem experienta vizuala la un nou nivel cu tehnologia Conrise™. 

Daca ai studiat noile modele de ochelari de soare (cu precadere modelul Point) probabil ai obervat ca lentilele acestora beneficiaza de o noua tehnologie. Daca i-ai si testat deja, cu siguranta ai observat ca totul in jurul tau prinde un contur mai bine definit iar culorile devin mai vibrante. Probabil ca nu a existat un moment mai bun de a aduce mai multa culoare in vietile noastre si...a ta, nu-i asa?

Definitie HD Prin Lentilele Ochelarilor Tai

Atunci cand auzi termenul de “HD”, te gandesti la televizoare, nu-i asa? Poate ca suna ciudat cand il alaturi unei perechi de ochelari de soare sau de ski/snowboard, dar adevarul e ca nimic nu descrie mai bine tehnologia Conrise™. 

Calitatea lentilelor e extrem de importanta atunci cand vorbim despre ochelari de soare sau snow iar de cele mai multe ori lentilele de o calitate slaba nu doar ca ofera vizibilitate redusa dar in timp, iti pot chiar afecta negativ vederea. Din cauza lipsei claritatii, ochii tind sa oboseasca mult mai usor iar muschii oculari devin suprasolicitati in incercarea de a focusa perfect imprejurimile. Tehnologia Conrise™ a lentilelor NERV, ofera super claritate si definitie gratie constructiei de o inalta calitate, optimizata in asa fel incat sa ofere confort maxim ochilor indiferent de cat de puternica e stralucirea soarelui. 

Mai Multa Culoare, Mai Putin “Glare”

Poate ai observat ca prin unele lentile, culorile par sa isi piarda contrastul natural. De-a lungul timpului am studiat multe tipuri de lentile si desi ne-au placut, ne-am dorit mai mult. Ne-am dorit o tehnologie a lentilelor care sa reuseasca sa redea intensitatea reala a culorilor, spre deosebire de multe alte lentile care par sa transforme imaginea dupa propriile filtre de culoare. Conrise™ reuseste sa faca asta perfect, lentilele fiind concepute in asa fel incat contrastele de culoare sa fie cele naturale, transformand complet ceea ce inseamna experienta vizuala prin lentilele ochelarilor de soare. 

Un alt lucru important de notat este legat de reflexia de lumina care patrunde prin lentilele ochelarilor. Lentilele de calitate superioara, vor bloca orice fel de lumina oribtoare care are potentialul de a-ti afecta vizibilitatea si vederea. Noua noastra tehnologie - Conrise™ reuseste sa diminueze substantial efectul de “glare” - sau lumina orbitoare, protejandu-ti complet ochii si asigurandu-le sanatatea. 

Noi credem ca ochii tai merita tot ce-i mai bun si promitem sa lucram constant la a le oferi tot ce merita. Adica...tehnologie de top, un design mereu fresh si calitate superioara a produselor. Ochelarii nostri de soare, ski si snow cu tehnologia Conrise™ abia te-asteapta sa-i incerci asa ca te invitam sa arunci o privire prin selectia noastra!

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!